Kippins knuffeldoeken en rammelaars. Welke baby houdt er niet van sabbelen en tutten? Al snel zal je zien dat jouw kindje het heerlijk vindt om alles in het mondje te stoppen. Kleine labeltjes, het hoekje van de wieglaken, een puntje van de hydrofiel luier. Het geeft ze troost en een gevoel van veiligheid en daarbij ontdekken baby's de wereld onder andere met hun mond. Voordat je het weet is je kleine verknocht aan 1 bepaalde doek, knuffel of lakentje. Dit betekent de komende jaren een deelgenoot van je gezin. 

Het merk Kippins

Moeder entrepeneur Hev wilde graag zelf een beetje de hand hebben in waar haar kindje de eerste jaren van haar leventje mee zal rondlopen en begon een zoektocht naar een knuffeldoekje dat naast veilig en organisch ook nog eens zou passen bij het hippe en stylische interieur van haar zorgvuldig uitgekozen babykamer. Omdat het haar niet lukte, nam ze het heft in eigen hand. Zo werd Kippins geboren. Inmiddels is dit merk booming in het land van herkomst: Australië en gelukkig nu ook bij ons te koop! 

Hip, stijlvol en organisch

Kippins is met haar Australische invloeden geïnspireerd door de natuur, een levendige fantasie en mooie verhalen. Al deze aspecten vind je dan ook terug in de producten van Kippins. Mooie, organische en biologische producten. Ze zijn volledig GOTS gecertificeerd, gemaakt van 100% biologisch katoen en handbedrukt met een biologische inkt. Niet eentje is daardoor hetzelfde en dat is nou net zo leuk eraan. Mens -en diervriendelijk. Dat is fijn, want zo geef je jouw kindje het allerbeste. 

Knuffeldoekjes en rammelaars

Ga bijvoorbeeld voor één van de geweldige knuffeldoek vriendjes. Zeven prachtige dieren vormen samen een 'stam'. Verkrijgbaar in een aap, zebra, konijn, tijger, poes, flamingo en beer. Ze staan voor jarenlange knuffel, speel -en slaapplezier. Ze zijn allemaal geweldig om te zien met gewaagde, maar simpele en eenvoudige prints met veel contrast. Hierdoor zijn de kleinste baby’s al in staat om het knuffeldoekje te onderscheiden van al het andere om zich heen. Precies zoals Hev het voor ogen had tijdens het ontwikkelproces.

Ook helemaal leuk zijn de rammelaars. Niks standaard en afgezaagd, maar super cool en helemaal klaar om het beste vriendje van jouw kindje te worden. Schaf ze lekker voor je eigen baby aan of geef ze cadeau tijdens kraamvisite. Succes gegarandeerd! 
  Rianne     13-04-2017 13:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.