Hoe maak je een Dino Kamer? Gaat er bij jou in huis ook een heleboel testosteron rond? Een gezin met alleen maar jongens kan er niet onderuit, het is vaak drukker dan met meiden en er is veel meer vieze kleding. Jongens springen nou eenmaal graag over sloten. Maar ook dinosaurussen zijn goed vertegenwoordigd. Rond een jaar of vijf begint de liefde voor dinosaurussen te komen, eigenlijk heel erg bijzonder voor een dier dat al zoveel jaren is uitgestorven. Maar desalniettemin blijven deze beestjes heel erg populair, je kunt jouw kleine stuiterbal ook niet meer plezier doen dan met een heuse dino kamer. Kijk daar verder voor inspiratie en bijpassende dinosaurus producten.

Maak eenvoudig een Dino kamer

Hoe kun je nou eenvoudig en met leuke kinderkamer accessoires een echte dinosaurus kinderkamer maken? Misschien heb je al een goede basis liggen, een houtgekleurde laminaatvloer en effen gekleurde wanden kom je al een heel eind mee weg. Je kunt er voor kiezen om een muur groen grijs of bruin te schilderen maar probeer de basis vooral ook licht te houden, dino’s zijn best zware robuuste beesten. Daarnaast kun je direct op zoek naar leuke dinosaurus accessoires voor de kinderkamer. Want heeft jouw kind al aardig wat dinosaurus speelgoed, hier staat waarschijnlijk ook wel iets tussen wat mooi geëtaleerd kan worden in de kinderkamer. Aan het plafond hang je zo’n gave Dino lamp, deze ziet er overdag heel rustig uit maar zodra het licht ‘s avonds aangaat komen de dinosaurussen tevoorschijn in het robuuste landschap. Alle favorieten komen voorbij. Zie jij T-Rex, Brontosaurus en alle anderen?


Materialen in de Dinosaurus kamer

Ruwe en natuurlijke materialen passen het beste in de kinderkamer met dinosaurussen. Dus een stoer bed van steigerhout en een bureau van steigerhout pas perfect en is redelijk eenvoudig zelf te maken of te verkrijgen. Ga op zoek naar een mooi dinosaurusdekbed en zo’n mooi dekbeid in combinatie met een leuke lamp met dinosaurussen geeft al direct een top effect. Wedden dat jouw stoere vent hier blij van word?

Dinosaurus muurdecoratie

Natuurlijk zijn er ook veel gave posters te krijgen waarop je alle soorten dinosaurussen terug kunt vinden, zo is er een gave poster van Dieter Braun waarop je alle soorten dinosaurussen terug kunt vinden. Samen kijken en de namen van alle Dino’s leren. Ook in de keuken zijn de dinosaurussen tegenwoordig goed vertegenwoordigd. Wil jij jouw kind beter laten eten? Kies dan voor een gaaf snack servies van Liewood. Deze silicone kommetjes zijn er in diverse kleuren en hebben allemaal de vorm van een dinosaurus. Zeker weten dat jouw kleine vriend zijn gezonde snack binnen nood time op heeft.
 
  Dreumes enZo     11-06-2021 09:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.