Indigo Jamm Houten Speelgoed Ons hart is zonder meer gestolen door het toffe, houten speelgoedmerk Indigo Jamm. Ken jij ze al? Ze hebben een geweldige collectie houten speelgoed waar je serieus je vingers bij aflikt! Hun charme en kwaliteit is onevenaarbaar. Niet voor niks hebben we dan ook een groot gedeelte van de uitgebreide Indigo collectie opgenomen in ons assortiment.

Familiebedrijf in Houten speelgoed

Indigo Jamm is een Brits familiebedrijf en genoemd naar hun huisdier en kinderen. Ze zetten zich in om veilig, duurzaam en leerzaam speelgoed te maken, welke wordt vervaardigd in fabrieken met een zeer hoge standaard voor gezondheid en veiligheid voor werknemers, Daarnaast hanteren zij een ethisch productiebeleid en werken enkel met natuurvriendelijke materialen. Het houten speelgoed van Indigo Jamm ziet er dus niet alleen prachtig uit, ook de levensduur is prachtig! Door het gebruikte Rubberboomhout kan je uitgaan van een hele lange levensduur. Het zou dus zomaar eens kunnen dat wanneer je nu iets koopt voor jou kleintje, dit de komende generatie doorgegeven zal worden. Rubberhout is daarnaast ook nog eens minder belastend voor ons milieu. Geef dus niet enkel prachtig speelgoed door aan de volgende generaties, maar ook nog eens een stukje mooiere wereld.

Leerzaam speelgoed

Indigo Jamm Houten speelgoed is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg leerzaam. Zo stimuleert ieder prduct de hand/oogcoördinatie, de fijne motoriek en het rollenspel van jouw kindje.

Neem bijvoorbeeld de Indigo Jamm Ark van Noach. Een houten Ark om urenlang mee te spelen. De ark bestaat uit 5 verschillende setjes houten dieren en een meneer en mevrouw Noach. De cabine, het dek en het dak kan eraf, waardoor alle poppetjes en diertjes er in en eruit kunnen. Tevens zit er een deur waarin alle dieren makkelijk naar binnen en naar buiten kunnen. Deze functionaliteiten zorgen ervoor dat de hand/oog coördinatie, de fijne motoriek en het rollenspel bij jouw kindje gestimuleerd worden.

Of wat dacht je van het gave Indigo Jamm houten camper? De camper is van zware kwaliteit en komt met een complete familie poppetjes en hondje. Het dak van de camper kan er vanaf, waardoor de poppetjes makkelijk op hun plekje gezet kunnen worden. De oog hand coordinatie, fijne motoriek en de ontwikkeling van het rollenspel bij je kleintje worden op deze manier ultiem uitgedaagd! 

Volop keus!

Kijk ook zeker eens naar bijvoorbeeld de klassiek houten voertuigen set of het te schattige houten serviesje? Of kijk eens naar de prachtige, stoere loopfietsjes of de robuuste houten garage. Er is voor ieder wat wils en één ding is zeker, Indigo Jamm houten speelgoed staat garant voor urenlang speelplezier. Leuk om te kopen, geweldig om te krijgen!
Overweeg het daarom zeker ook een voor bijvoorbeeld kraamcadeau of eerste verjaardag! En wist je al dat wij een gratis inpakservice hebben? Dit alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken en aan te komen met een prachtig cadeautje!
  Rianne     18-05-2017 14:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.