Janod Speelgoed, ken jij het al? We hebben weer een prachtig nieuw merk toegevoegd aan de webshop; Janod. Janod staat bekend om zijn mooie kwaliteit houten speelgoed, wat duurzaam is en een uniek design heeft. Het heeft een uitgebreid baby- en peuterspeelgoed assortiment en is inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen. Janod is mooi vormgegeven, origineel en betaalbaar voor iedereen!

Janod Muziekinstrumenten

Leuke instrumenten voor kinderen vanaf 3 jaar uit de confetti serie van Janod. De gitaar is hartstikke leuk om het ritme gevoel van je kindje er mee te ontwikkelen. De 4 nylon snaren geven een goed geluid en stemmen van de gitaar is mogelijk! De tamboerijn en de trommel zijn speciaal gemaakt voor peuters en passen dus makkelijk in de handjes. Succes verzekerd voor een hoop muziek!

Janod Raket
Ook heeft Janod een raket voor stoere jongens. De raket bestaat uit verschillende delen die met magneetjes makkelijk aan elkaar vast blijven zitten. Door de magneetjes is deze puzzel ook in elkaar te zetten voor de allerkleinsten. De raket is 16 cm hoog en voor kindjes vanaf 2 jaar.

Janod circus Storybox
Janod heeft een leuke circus die je overal makkelijk mee naar toe kan nemen. De story box Het circus zit vol met 19 verschillende houten circus figuren.  Acrobaten, een olifant op z'n achterpoten, een leeuw door een brandende ring, een clown en nog meer leuke stunts te zien in het Janod Circus! Het circus is voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Janod trekfiguren
De leuke trekfiguren van Janod zijn al voor kindjes vanaf 1 jaar! De trekfiguren zijn gemaakt van stevig hout en zijn bedrukt met prachtige kleuren. Deze lieve trekfiguren gaan mee met de eerste stapjes van jouw kindje. De trekfiguurtjes bevorderen de motoriek, het recht staan en natuurlijk het wandelen.
  Esmee     16-10-2017 13:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.