Jungle Kinderkamer Ga je de babykamer inrichten en ben je op zoek naar inspiratie? Denk dan aan een jungle thema. Het jungle onderwerp is op vele manieren toe te passen in de kinderkamer, en je kunt het zo gek maken als je zelf wil. In de Jungle leven dieren en Kinderen zijn dol op dieren, en zeker  de jungle dieren zijn bij veel kinderen geliefd. Ze zijn stoer, groot en soms gevaarlijk, maar ook schitterend om te zien en dan hun kleintjes zijn vaak zo schattig.

Precies daarom leent het Jungle thema zich perfect voor de babykamer. Posters van wilde dieren, behang met dieren en planten, beddengoed waar ze op afgebeeld zijn, het is allemaal te vinden. Maar natuurlijk mag een mooie jungle lamp ook niet ontbreken. Het onderwerp jungle is hartstikke hip op dit moment. Al deze babykamer accessoires gecombineerd met mooie aarde tinten brengen de jungle zo in de kamer van jouw kindje! Met een bijpassende jungle lamp creëer je extra sfeer in de kamer van jouw kleintje! Deze Jungle lampen van Land of Kids zijn heerlijk kleurrijk en de mooiste dieren lopen er op rond.

Land of Kids plafonniere kinderkamer “in the jungle”

Deze geweldige plafondlamp met zijn heldere kleuren zal daarom ook direct opvallen als je de babykamer binnenkomt! Alle kids zullen hem geweldig vinden! Op deze kinderlamp staan een aantal jungle dieren afgebeeld, zoals een giraffe, een zebra en een olifant. Aan een liaan slingert nog een aapje, en daarnaast een schreeuwende maar kleurrijke papagaai. Er is zoveel te zien! De plafondlamp jungle wordt aan de onderkant afgesloten met een diffuser sluitplaat, waardoor de lamp het licht mooi en zacht door de babykamer verspreidt.

Land of Kids hanglamp kinderkamer Safari Camel

Deze safari lamp in een prachtige taupe kleur verbergt een verrassing! Het is namelijk een silhouet lamp, gaat het licht aan, dan verschijnen er wilde dieren op de lamp die je niet ziet als hij uit is! Staat de lamp uit, dan is er een wild landschap te zien, gaat hij aan dan lopen daar wilde dieren rond, een paar van de big 5 paraderen rond! De Safari lamp is ook verkrijgbaar als plafondlamp, wat weer handig is wanneer de babykamer wat kleiner is met een lager plafond.
    18-02-2021 10:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.