search
shopping_cart 0
menu Menu
shopping_cart Winkelwagen

Verzenden + Inpakken € 3,95

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Gratis verzenden vanaf €75,-

Gratis inpakservice.

filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Kid O

Het merk Kid O maakt prachtig speelgoed voor de allerkleinsten. Het speelgoed is ontzettend kindvriendelijk en ook nog eens prachtig om te zien. De speelgoedlijn van KidO prikkelt de verbeelding en de zintuigen en daagt uit om te spelen. Alle vormen van het speelgoed zijn zo ontworpen dat ze heel makkelijk vast te houden zijn door kleine kinderhandjes. En ook voor je huis is het kinderspeelgoed van Kid O veilig. De wieltjes van de voertuigen bijvoorbeeld zijn van rubber. Hierdoor rollen ze makkelijk over iedere ondergrond zonder krassen achter te laten. Kid O is mooi speelgoed dat jouw kindje heel veel zal leren. Daarnaast staat het door haar vormgeving prachtig in een modern interieur.  Het zal een echte eyecather zijn in de woonkamer of als babykamer accessoire.

 
Bezig met laden...
35%
Info
Bestellen

Kid O Myland Slaapkamer 2jr+

Kid O slaapkamer speelhuisje

39,95

25,97

35%
Info
Bestellen

Kid O Myland Woonkamer 2jr+

Kid O woonkamer speelhuisje

39,95

25,97

35%
Info
Bestellen

Kid O Myland Keuken 2jr+

Kid O Keuken speelhuisje

39,95

25,97

35%
Info
Bestellen

Kid O Myland Zeehond 2jr+

Kid O zeehond bad speeltje

21,95

14,27

35%
Info
Bestellen

Kid O Myland Paard 2jr+

Kid O paard met geluid

24,95

16,22

Kid O Speelgoed lijn

Speelgoed van Kid O is zo ontworpen dat het jouw kindje van jongs af aan enthousiast maakt voor wetenschap en technologie. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met het kindje al vroeg zelf te laten redeneren en probleemoplossend te laten denken. Speelgoed speelt bij deze ontwikkeling namelijk een belangrijke rol. Zo ontdekken ze bij KidO speelgoed dat de poppetjes werken als aan -en uitknop en dat ze het geluid en licht kunnen controleren door gebruik te maken van beweging.
De speelgoedlijn van Kid O ziet er dus niet alleen practhtig uit, maar is ook nog eens educatief.
Het speelgoed van KidO is ontzettend leuk om te kopen, maar zeker ook om te geven als bijvoorbeeld kraamcadeau. Tot de tijd dat het kindje ermee kan spelen staat het namelijk prachtig in de Babykamer