Studio Loco Posters en Muurstickers

De kinderposters en muurstickers voor de kinderkamer van Studioloco zijn zeer herkenbaar vanwege het unieke design met een vleugje retro. Veelal dieren sieren op de posters, zoals een vogel, de Peacebird. En natuurlijk Leo luipaard. Maar ook de regenboog poster en bijpassende regenboog muursticker is behoorlijk populair. Met posters breng je eenvoudig een thema in de kinderkamer tot leven, of verander je de sfeer even snel. Met kinderkamer posters breng je een saaie muur gemakkelijk tot leven!

Kinderkamer Poster dieren

Een dierenposter doet het altijd goed in de kinderkamer en babykamer. Dieren zijn bij veel kinderen al vroeg populair. Vaak eerst de boerderijdieren, en zijn ze wat groter dan zijn vooral wilde dieren heel interessant. Kinderen voelen zich vaak veilig met dieren om zich heen, denk maar aan alle soorten knuffeldieren. De posters met dieren van Studioloco zijn echte eyecatchers voor de kinderkamer. Door de afmeting van 50x70 cm vallen ze goed op! Plaats ze in een mooie lijst, of gebruik washi tape om ze op de muur te plakken. Het is ook erg leuk om een aantal posters met elkaar te combineren en ze verspringend aan de muur te hangen, dit geeft een speels effect.

 


Canvas Poster Kinderkamer

Naast de papieren posters van Studioloco, zijn er ook de retro look schoolposters op canvas. Deze canvas posters voor de kinderkamer worden geleverd met een magnetisch houten posterhanger. Eenvoudig op te hangen dus!

 


Muurstickers Kinderkamer

De bekende regenboog muurstickers van Studioloco zijn verkrijgbaar in twee maten. Kies de passende maat voor de muur waarop je de muursticker wil plakken. De achtergrond van de regenboog muurstickers is transparant, dus de kleur van de muur blijft zichtbaar tussen de gekleurde bogen. Wil je de muursticker na verloop van tijd toch liever ergens anders plakken? Geen probleem! De muursticker regenboog kan eenvoudig verwijderd worden door er even met een föhn op de blazen, en hij is klaar voor een nieuwe plek!


 
  
    15-04-2021 10:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.