Konges Slojd Verjaardagstrein van porselein

Konges Slojd Birthday Train


Ben je op zoek naar een echt origineel verjaardagscadeau? Iets waar je ieder jaar weer veel plezier van hebt? Deze schitterende verjaardag treinen van Konges Slojd geeft iedere verjaardag een nostalgisch en romantisch tintje. De drie verschillende treinen zijn gemaakt van porselein, en hebben ieder hun eigen thema. Een echte eyecather op iedere verjaardag, en een prachtige gezinstraditie!
 

Hoe gebruik je de Konges Slojd Verjaardagstrein?

Deze trein stal je uit op een feestelijk gedekte tafel, op een dressoir, of bijvoorbeeld op de salontafel. De porseleinen trein bestaat uit vier verschillende wagonnetjes die je aan elkaar haakt. Voorop loopt, afhankelijk van welk type je kiest, de ballerina, de strong man of pierrot. In de wagonnetjes zit een klein gaatje, waar je naar keuze de cijfers en kaarsenhouders in kunt steken. De trein wordt geleverd met mooie koperkleurige cijfers, om iedere verjaardag van 1 tot en met 99 te kunnen vieren. Ieder jaar opnieuw zal de trein het feest compleet maken, en een echte traditie in je gezin worden!
 

In welke uitvoering is de verjaardagstrein verkrijgbaar?

Deze vintage trein heeft drie verschillende uitvoeringen. Ballerina, zij neemt in haar treintje een sierpaard , een prachtige pauw, een paddenstoel en een citroen mee. In haar armen draagt ze de cijfers, de kaarsen kunnen op de wagonnetjes.
De strong man is een echte stoere kerel. Sterk als hij is, draagt hij boven zijn hoofd een halter, waar je de cijfers in kunt prikken. Hij neemt een softbal, een blauwe bloem, een sportief konijn en een ouderwetse platenspeler mee. De kaarsen kunnen in de platenspeler en de bal geprikt worden.
Dan is er nog de circustrein, die voorgetrokken wordt door Pierrot. Op zijn wagentjes reizen een aapje, een leeuw, een gans en een circustent en een citroen mee.
De nostalgische treinen zijn gemaakt van porselein. Alle figuurtjes zijn met de hand beschilderd en ingekleurd, waardoor iedere trein zijn eigen authentieke nostalgische uitstraling heeft. De trein heeft in totaal een lengte van 69 centimeter.


Hoe zit de Verjaardagstrein verpakt?

De Konges Slojd Birthday Train zit verpakt in een mooie stevige kartonnen doos met schuimvormen om de wagonnetjes en poppetjes veilig in op te bergen. De luxe uitstraling van de verpakking maakt de trein een ideaal cadeau, voor een verjaardag of een heel origineel kraamcadeau!
 
    26-01-2021 11:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.