Liewood drinkflessen en broodtrommels

Liewood Schoolbekers en Broodtrommels


Broodtrommels en schoolbekers, het kan een zoektocht zijn naar de beste of de handigste. Wellicht heeft jouw kindje meerdere pauze momenten op een dag waar je iets lekkers voor wil mee geven. Welke broodtrommel is groot genoeg, zoek je een lunchbox met vakjes, en ook wel zo handig om een lekvrije schoolbeker mee te geven. Kortom, het kan best een zoektocht zijn naar broodtrommels en schoolbekers. Zou het ook niet leuk zijn als je een mooie lunchtrommel set kan vinden?
 

Liewood lunchboxen

Wat ons betreft voldoen de lunchboxen en drinkflessen van Liewood het beste aan al onze eisen. Want de lunchboxen van Liewood zijn gemaakt van rvs, met een siliconen deksel. Rvs is een zeer hygiënisch materiaal, zeker voor het bewaren van voedsel. Het neemt geen geuren en kleuren op, is gemakkelijk te reinigen (vaatwasser tot 65 graden), en voedsel blijft lekker vers. Daarnaast heeft de Liewood broodtrommel een inhoud van 900ml, en drie vakken. Handig dus, want zo houd je de boterhammen gescheiden van een stukje fruit of andere snack! De rvs lunchtrommels hebben verschillende kleuren siliconen deksels, allen met een leuke dieren print, zoals de bekende kat, beer of dino’s. De flexibele siliconen deksels kunnen door jonge kinderen gemakkelijk verwijderd en teruggeplaatst worden.

 

Schoolbeker, drinkfles of thermosfles voor kinderen

Geef jij je kind water, limonade of melk mee naar school? Dan is een lekvrije drinkfles of een lekvrije schoolbeker wel zo handig! De Liewood drinkfles is gemaakt van rvs, en werkt als een thermosbeker. De drinkfles houdt de drank 24 uur koel en 12 uur warm. Het rvs materiaal is bacterie werend en zodoende geschikt voor dagelijks gebruik. Vanwege de thermische werking mag de drinkfles voor kinderen niet in de vaatwasser. Maar geen zorgen, er wordt een speciaal borsteltje meegeleverd!
De schoolbeker van Liewood heeft twee doppen. Een metalen schroefdop, zo gebruik je hem als waterfles voor je kind. De dop heeft een rubberen rand tegen lekken. De andere dop is voorzien van een drinktuit en een rietje. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor jongere kinderen. De fles sluit dan eenvoudig lekvrij af door de tuit in te klappen.
De drinkfles van Liewood heeft een leuk printje, en ze kunnen allemaal in thema gecombineerd worden met de lunchboxen. Ook zijn er mooie sets verkrijgbaar, met daarin een broodtrommel en een drinkfles samen. Deze geeft ook leuk als een verjaardagscadeau!

 
    13-04-2021 14:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.