Mushie Kinderservies en Babyspeelgoed

Mushie kinderservies en Mushie stapeltoren 

Het Deense merk Mushie voor kinderservies en babyspeelgoed, zoals de Mushie stapeltoren en het Mushie siliconen servies wint aan populariteit in Nederland. Mushie is 100% natuurlijk en wordt eco vriendelijk geproduceerd in Denemarken. Het praktische maar stijlvole design past in ieder interieur en is daarnaast ook nog eens duurzaam in gebruik.

Mushie Siliconen kinderservies

Het siliconen kinderservies van Mushie bestaat uit borden met vakjes en kommen, beiden met een bijzonder handige zuignap, die wegschuiven voorkomt. De rand van het Mushie kinderbord met vakjes is hoog. Hierdoor wordt het voor jouw peuter makkelijk en leuk om zelf te leren eten. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de siliconen babylepels, verpakt in een set van twee. Het Mushie kinderbestek van siliconen is zacht voor de (doorkomende) melktandjes, en houdt makkelijk vast voor kleine handjes.


Mushie Siliconen Slab

Als jouw kindje zelfstandig leert eten gaat er natuurlijk nog weleens iets naast. De siliconen Mushie slab heeft een erg handige opvangbak die alles wat naast het mondje gaat opvangt. De silicone slab is eenvoudig schoon te maken, even in de vaatwasser of met een vochtige warme doek. De kleurtjes zijn perfect afgestemd op het servies, waardoor je leuk kan combineren! Bijkomende voordelen van deze leuke siliconen slabben is dat ze vlekwerend, waterafstotend en makkelijk te sluiten zijn.
Mushie Stapeltoren

De stapeltoren van Mushie zal jouw kindjes zoveel plezier beleven! Stapelen, bouwen, in het water of in de zandbak, hij is overal te gebruiken. De 8 verschillende bekertjes in prachtige kleuren zijn ook geschikt als badspeelgoed. Van de 8 bekers zijn er 5 met vormpjes in de bodem, waar water of zand doorheen kan. Maar het is ook erg leuk om gewoon mee te stapelen of in elkaar de zetten. De Mushie stapeltoren in de 4 kleur varianten basic, pastel, forrest of retro is ook heel erg leuk om als betaalbaar kraamcadeau te geven! De Mushie stacking cups zijn BPA, PVC en phtalates vrij.


Naast de stacking cups is er ook een Mushie baby stapeltoren met ringen. Op deze ringen stapeltoren zitten 7 gekleurde ringen, en de toren wordt gesloten met een gekleurde bal die bovenop geplaatst wordt. Het stapelen van de bekers en ringen stimuleert de oog- handcoördinatie van baby's en jonge kinderen, en helpt ze bij het ontwikkelen van motorische en organisatie vaardigheden. Ook deze baby stapeltoren met ringen komt in de prachtige kleuren pastel en rustic.

Wie en wat is Mushie?

Mushie is een Amerikaans merk, opgericht door Mushie Feigenson. Na de geboorte van haar tweede kind richtte zij dit mooie merk op, met als uitgangspunt producten voor baby's, jonge kinderen en hun ouders op de markt te brengen die basic zijn, ecologisch geproduceerd en duurzaam, maar wel trendy en afgestemd op de wensen van nu.
Mushi stapeltoren
    12-04-2021 11:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.