Pandakamer inspiratie

Al eventjes zijn pandaberen populair in de Kinderkamer interieurs van nu. Zeker na de komst van Wu Wen & Xing Ya  in Ouwehands dierentuin zijn ze bijna niet meer weg te denken en hebben stylisten deze stijl volledig omarmd. En eigenlijk heel logisch! Want wie deze dieren eenmaal heeft gezien is verliefd! Panda's zijn grote knuffels die je al snel accosieert met veilig en vertrouwd. Laat dat nou precies datgene zijn, wat je ook je kindje wilt bieden. Het leuke van het thema panda is dat het zowel past in de Babykamer als de Kinderkamer. En eigenlijk is het ook helemaal van nu! Deze prachtige beer heeft namelijk precies de goede kleurstelling om eindeloos mee te kunnen variëren. Zwart/wit past bij minimalistisch en contrastrijk. Dat laatste is met name zeer geschikt voor de Babykamer. Het eerste dat een baby namelijk kan zien zijn contrasten en sterke contouren. Maar ook voor een Kinderkamer is het pandathema fantastisch. 
Bezig met laden...
   1  2  

Kinderkamer Panda

De basis van een pandakamertje is zwart en wit. Het beste kan je de basis zoveel mogelijk wit houden. Denk hierbij aan de meubeltjes of muren. Maar heb je wat meer lef, gebruik dan ook zeker zwart! Geef bijvoorbeeld een oude schommelstoel een mooie diepe zwarte kleur.
Hou je toch van iets meer kleur in het kamertje? Geen probleem. Het Pandathema Kinderkamer laat zich prima combineren met hout, bamboe en junglegroen. Vooral voor een jongenskamer staat dit super stoer!
Meer op zoek naar een iets 'liever' geheel, ook geen probleem! Met name pasteltinten laten zich goed combineren met dit thema. Laat je inspireren door de mooie Pandaposters van bijvoorbeeld Eef Lillimor
Ook buiten de kinderkamer kan je het thema Panda door laten lopen. Wat dacht je voor de allerkleinsten bijvoorbeeld van de super gave Panda Babynestjes? Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Een Babynest geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel en kan onder toezicht zowel gebruikt worden in het bedje, de box, de bank, maar kan je ook super makkelijk meenemen buitenshuis!
Voor de wat oudere kinderen zijn er geweldig leuke Kinderborden, Kinderbekers en Lunchboxen verkrijgbaar met een Pandabeertje erop. Zo kan de panda ook mee op pad!