Veilig Kinderservies Siliconen

Welk Kinderservies kan ik veilig gebruiken?

Na een verontrustende melding van de NVWA afgelopen week is dit een veel gestelde vraag. Kan je je bamboe en melamine servies nu niet meer gebruiken? Het servies dat wij verkopen van onder andere Liewood, Konges Slojd en Petit Monkey, is uitvoerig getest, én veilig bevonden volgens de geldende EU normen. Heb je dit dus thuis staan, absoluut geen reden tot paniek, dit is gewoon te gebruiken, zolang er geen voedsel boven de 70 graden op geserveerd wordt, en je de producten niet in de magnetron en oven gebruikt.  Uiteraard begrijpen wij de ongerustheid, en daarom laten we hier alternatieven zien,  gemaakt van siliconen, wat behalve veiligheid nog vele andere voordelen met zich meebrengt!


Wat zijn de voordelen van Siliconen kinderservies?

Naast het feit dat siliconen in ieder geval veilig is voor je kindje, heeft siliconen servies nog meer voordelen. We sommen er een aantal voor je op.
  • Het breekt niet
  • Siliconen servies mag in de vaatwasser
  • Het mag in de magnetron
  • Het kan in de oven
  • Siliconen is makkelijk te reinigen
Vooral het eerste punt, het breekt niet, vinden wij al een enorme plus. Het is nogal zuur als dat leuke dure bamboe servies binnen no time op de grond valt en kapot is!


Welke merken siliconen servies verkopen jullie?

Op dit moment verkopen wij siliconen servies van Liewood en Konges Slojd, binnenkort komt daar Mushie bij. Ook van Cam Cam Copenhagen en Jollein verwachten wij siliconen servies.


Welke siliconen artikelen zijn er?

Wij verkopen serviesjes, bordjes, kommen, bekertjes en bijtspeeltjes van siliconen, van verschillende merken. Ook voor het siliconen geldt dat het goedgekeurd en getest moet zijn volgens de EU normen, en van alle merken die wij verkopen kunnen we melden dat het absoluut veilig voor jouw kindje is!
 
    22-02-2021 13:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.