Wat is de leukste lamp voor de babykamer?	Dat is absoluut onze vriend het witte konijn lamp Joseph! Die wil toch iedereen wel op zijn kinderkamer? Joseph the Bunny van Rose in April is een geweldige figuurlamp, speciaal voor de babykamer en kinderkamer. Joseph zit lekker, het maakt hem niet uit waar. Op de vensterbank, op een nachtkastje, een bureau, als hij maar bij je kan zijn! Zijn hoofdje is draaibaar, zodat hij overal met je mee kan kijken. Het zachte licht dat de Joseph lamp in de kamer verspreidt geeft een knusse en geborgen sfeer, en het idee dat er altijd een vriendje in de buurt is. De Joseph nachtlamp is een prachtig accessoire voor de babykamer en kinderkamer, ook als hij uit staat!

Wanneer gebruik ik een nachtlampje?

In het geval van Joseph natuurlijk iedere dag (en nacht)! Een nachtlampje is een uitstekende oplossing voor kinderen die bijvoorbeeld bang zijn in het donker. Door zijn fijne licht en vooral zijn lieve uiterlijk zal hij meteen in de smaak vallen bij jouw kindje. Met regelmaat krijgen wij foto’s van kinderen die Joseph knuffelen en kusjes geven! Je kan je voorstellen dat ze zich een stuk veiliger voelen met zo’n lief vriendje in de buurt. In de babykamer is deze nachtlamp heel fijn te gebruiken als je ’s nachts je baby gaat voeden en verschonen.

Wordt de Joseph ledlamp warm?

Nee! De Joseph lamp is gemaakt van 100% pvc, en de lampjes zijn led lampen. Deze worden niet warm, en daarom kan de lamp veilig gebruikt worden in een babykamer en kinderkamer. Het snoer wordt aan de onderkant in de lamp geprikt, en is in zijn totaal 70 cm lang. Op het snoer zit een aan- en uitschakelaar. De Joseph lamp is CE gekeurd. De led lampen zitten in de romp van het konijn, de oren en de beentjes worden niet verlicht. De led lampjes kunnen niet vervangen worden, maar hebben een levensduur van maar liefst 25.000 uur!!

Hoe groot is nachtlamp Joseph konijn?

De Joseph konijn lamp is vanuit zijn zittende stand gemeten 36 centimeter hoog. Totaal is hij 58 centimeter. Hij is dus best groot, en zal daarom ook goed opvallen in de babykamer en kinderkamer.
Onze favoriet is dus absoluut de Joseph lamp van Rose in April. De combinatie van het degelijke en duurzame design, de veiligheid en het ontzettende schattige “ahhh” gehalte van deze lamp hebben ons hart absoluut gestolen! Hebben we jou ook overtuigd? Joseph is bij ons uit voorraad leverbaar, wordt gratis verzonden, en als je hem voor 14 uur besteld ook nog dezelfde dag verstuurd!
 
    16-12-2020 15:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.