Wooly lamb nachtlampje

Wooly lamb nachtlampje

Met trots presenteren wij jullie: het nachtlampje in de vorm van een lammetje. Wij zijn verkocht! Dit super schattige, maar tegelijk stoere nachtlampje in de vorm van een lammetje. Wat jouw stijl ook is, dit lammetje is een prachtige accessoires voor de babykamer. Geschikt voor zowel een jongetje als een meisje en door haar tijdloze uitstraling passend in ieder interieur. De grote ogen en het wollige uiterlijk zal snel in het hart van jouw kindje gesloten worden en zo garant staan voor een veilig en vertrouwd gevoel bij het slapen gaan. 

Voor verschillende leeftijden 

 

Dit nachtlampje mag dan eigenlijk ook niet ontbreken in de babykamer van nu. Een nachtlamp is bijvoorbeeld heel handig om te gebruiken tijdens nachtelijke voedingen. Genoeg licht om je baby rustig te voeden, maar weinig om het kindje klaarwakker te maken. Hiermee creëer je een sfeer voor zowel de ouder als de baby om makkelijker en snel na het voedingsmoment weer in slaap te vallen. Ook als je baby wat ouder is, hoort een nachtlampje erbij. Veel kindjes zijn bang om te gaan slapen in het donker en een nachtlampje kan dan echt uitkomst bieden. 

Veilig en vertrouwd

Door dagelijks naar het lampje te kijken voor het slapengaan, wordt het een veilig en vertrouwd beeld. Dat in combinatie met het licht van het nachtlampje, zal ervoor zorgen dat je kindje sneller en rustiger in slaap valt. 
Het lammetje werkt op batterijen. Dat lijkt misschien niet zo handig, maar dat is het juist wel! Hierdoor kan je het lampje neerzetten waar jij maar wilt. Niet afhankelijk van stopcontacten. Uit logeren bij opa en oma? Heerlijk op vakantie? Een nachtje in het grote bed? Geen probleem, want het vertrouwde nachtlampje kan eenvoudig mee en zal de wacht houden naast jouw slapende kindje. 

LED nachtlampje lammetje

Dit te leuke nachtlampje heeft een timer, waardoor het na 20 minuten automatisch uit zal gaan. Daarnaast is het lammetje een LED lamp en geeft prachtig, rustig wit licht. LED is zogenaamd ‘koud’ licht. Een led nachtlampje geeft geen warmte af tijdens het gebruik. Ook gebruikt een LED lamp vele malen minder batterij dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Veilig en voordelig dus! Maar bovenal heel stoer en schattig. Leuk voor verschillende leeftijden en voor zowel jongens als meisjes. 

Bijpassende poster en kaart van Mimirella

Wist je trouwens dat er bij deze Wooly lamb ook een prachtige bijpassende poster en kaart horen? Zo maak je de babykamer of kinderkamer helemaal in stijl af. De bekende illustrator Mimirella aus liebe heeft de poster en kaart speciaal voor ons ontworpen. Mimirella vertegenwoordigt fantasie, gezelligheid en levensvreugde. Dit zie je dan ook direct terug in haar ontwerpen. Wij zijn fan!

Het Wooly lamb nachtlampje is leuk om te shoppen, maar ook erg leuk om te krijgen. Op zoek naar het perfecte (kraam)cadeautje? Met dit lammetje zit je gegarandeerd goed! 

  Rianne     25-07-2017 14:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.