Hydrofiel Luiers & Grote Hydrofiele Doeken van Jollein

      09-01-2014     Reacties (0)

Hydrofiel Luiers & Grote Hydrofiele Doeken van Jollein

De hydrofiele luiers van Jollein met hippe prints zijn nieuw en nu verkrijgbaar bij Dreumes enZo. De doeken zijn onmisbaar voor ieder babytje. Je droogt er je kindje mee af na het badje, maar zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken voor andere doeleinden. Zoals bijvoorbeeld het inbakeren of je kindje beschermen voor de zon of tijdens het voeden in het openbaar. En natuurlijk zijn ze heerlijk zacht op babies huidje. De Kraamzorg adviseert om 10 of 12 van deze hydrofiele luiers in huis te hebben.
 
Nu hebben we ook de grote hydrofiele doek, deze hydrofiele luiers hebben een afmeting van 115x115cm en door de handige grootte zijn ze veelvuldig te gebruiken. Je kunt er je baby mee inbakeren, maar ook handig om bijvoorbeeld over de wagen te leggen tegen het zonnetje of het licht tijdens een middagdutje.
 
In Amerika zijn deze grote doeken reeds heel populair, vele celebreties zijn al met deze doeken gespot. Zo worden baby’s gevoed in het openbaar, veilig afgedekt door zo’n grote zachte doek. De doeken zijn licht in gewicht en hierdoor gemakkelijk mee te nemen.
 
We hebben ze voor Jongens en Meisjes in Hippe prints. Een 3-pack is verkrijgbaar voor € 22.95 met 3 verschillende prints erin. Bijpassend zijn de hydrofiele washandjes, je vind deze in de categorie Hydrofiele doeken.

Lees meer