Betaalmethoden

Foto
U heeft de keuze uit de volgende betaalmethoden
  1. Ideal
  2. Vooruitbetaling per bank
  3. Achteraf betalen met Afterpay
  4. Sofort Banking
  5. Mistercash
  6. Paypal
  7. Creditcard betaling via Paypal

1. Ideal

Foto
Betaling per Ideal

De meest gebruikte gratis online betaalmethode In Nederland. iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

 

2. Vooruit betaling per bank

Foto
Normale overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald kan worden.

Houdt bij overschrijving er rekening mee dat de verwerking van uw order hierdoor langer duurt. 
Normaal gesproken is de betaling binnen 1 werkdag bij ons binnen. 
Betalingen vanuit België kunnen langer duren 1- 3 werkdagen

Let op! Bij deze betaalmethode dient u vooraf te betalen. De bestelling kan pas verzonden worden nadat u betaald heeft. Wilt u achteraf betalen kies dan voor Afterpay

 

3. Afterpay

Foto
AfterPay voert voor DREUMES ENZO het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij DREUMES ENZO betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,-.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar
privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd
contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. U kunt Afterpay telefonisch bereiken via
020 7 230 270
De bijdrage voor het betalen via Afterpay bedraagt € 0.95
 

4. Sofort Banking

Foto
SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kunnen wij uw bestelling snel leveren.
 

5. Mister cash

Foto

Wat is het ?

Met MisterCash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

Met Bancontact/MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalen met Bancontact/MisterCash is heel eenvoudig en snel.

Wat heb je nodig ?

Een rekening bij een van de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/MisterCash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
 
Hoe werkt het ?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij Kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
 De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). 
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

 


6 & 7. Paypal

Foto
Wat is het ?

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier.

Wat heb je nodig ?

 Een e-mailadres en Paypal account. Een Paypal account is hier aan te vragen.

Bij het online doen van uw bestelling geeft u bij betalingswijze aan via Paypal te willen betalen. Na het invullen van uw gegevens, het controleren van uw bestelling en het accepteren van de algemene voorwaarden wordt u doorverwezen naar het beginscherm van Paypal. Hier vult u uw e-mail adres en Paypal wachtwoord in. Vanaf daar wordt u stap voor stap door het betalingsproces geloodst.

In plaats van een paypal rekening kunt u ook uw creditcard gebruiken. u betaald bij ons via het paypal systeem met uw creditcard.


De bijdrage voor het betalen via Paypal bedraagt € 0.99