Brocante Kinderkamer

Brocante Kinderkamer

Brocante Babykamer of Brocante Kinderkamer, zo schattig en nostalgisch.  
Nadat brocant al erg in was voor het interieur in de woonkamer, zie je het ook nog steeds veel in Kinderkamers en Babykamers. Harstikke leuk, want je kunt er een heleboel kanten mee op. Zowel voor jongens als meisjes baby's is het een zeer geschikt thema, de Brocante Babykamer.  

 En indien je handig bent zijn brocante babykamer en kinderkamer meubeltjes makkelijk zelf te realiseren.  De oude houten ladekast tover je met een paar likjes verf om naar een prachtige brocante commode. Een eenvoudige techniek hiervoor: zorg dat de onderlaag schoon en vetvrij is, werk eerst af met een laag grondverf, hierover heen een laag verf kleur naar keuze. De derde laag verf wordt de hoofdkleur. Laat goed uitdrogen en vervolgens bewerk je de randjes en hoeken licht met een schuurpapiertje. Zo wordt de tweede verflaag zichtbaar en tadááá klaar is je brocante commode.

In een brocante kinderkamer, gebruik je nostalgisch behang om de achterwand in een boekenkast of wandkast te bekleden. Voor brocante Meidenkamers werk je met bloemetjes, kantjes, wit en veel ruffles. Voor de brocante jongenskamer, combineer je leuk oud blauw, donkerblauw en zilver accenten. Wij selecteerden vast de leukste kinderkamer accessoires voor in de Brocante Kinderkamer.

Afbeelding: Myhomeshopping.nl
  Rianne     02-03-2017 11:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.