Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je zending. Bij Dreumes enZo kan je jouw zending probleemloos retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. We doen hier niet moeilijk over.  

In je zending vind je een retourformulier en anders kun je het hier onderstaand ook downloaden.

In de verzend email die je van ons ontvangen hebt (onderwerp: Wij zijn onderweg naar jou!) vind je een link naar een retour etiket. Het retour etiket print je direct online. Voor het retourneren brengen wij € 3,95 als bijdrage in de verzend-/handlingkosten en administratie in rekening. Dit betaal je rechtstreeks via Ideal tijdens het printen van het retouretiket. Indien je een retour etiket van ons krijgt doorgemaild, bijvoorbeeld omdat je de verzendemail niet meer had, dan worden de retourkosten verrekend met het aan jou terug te betalen bedrag.

Mocht je een product terug willen sturen, omdat je deze beschadigd hebt ontvangen, neem dan éérst contact met ons op, voordat je het terugstuurt. 

Wij rekenen geen verzend-/handlingkosten boven de €75,-. Mocht het nou zo zijn dat het totaalbedrag van jouw bestelling na retourneren van één op meerdere producten onder de €75,- uitkomt, zullen wij de eerder gemaakt verzend-/handlingkosten alsnog berekenen. 

Wil je iets vanuit buiten Nederland naar ons retour zenden? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let op! Wij betalen geen door jou contant betaalde kosten aan de postnl balie. Ook vergoeden wij geen verzend-/handlingkosten die je maakt met een andere vervoerder dan postnl.

Retourzendingen dienen altijd via onze eigen Postnl labels retour te komen.   Wij bieden geen (om)ruilservice. Vermeld altijd jouw ordernummer op het retourenformulier. Stuur het artikel wat je niet bevalt, voorzien van de originele gesloten verpakking en goed verpakt naar ons retour. Vergeet niet het volledig ingevulde retourformulier bij je zending toe te voegen.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet voorzien zijn van een ingevuld retourenformulier worden niet in behandeling genomen.

Voor overige informatie verwijzen wij je graag naar onze voorwaarden.
Bovenstaand vind je een pdf document wat je kunt downloaden. Klik erop... Dit is het retourenformulier. Print het uit, vul het in en stop het in de doos bij jouw retourzending.