Liewood Summer Musthaves

Liewood Summer Musthaves

De nieuwe Liewood zomer collectie zit weer vol met prachtige musthaves voor jouw kindje! Zachte materialen, mooie printjes en allemaal zo perfect op elkaar afgestemd. Nieuw in deze zomer collectie zijn de soepele kinderponcho's, gemaakt van sneldrogende en soepele hamam katoen. In de categorie kinderservies zijn schattige Liewood ijsvormen toegevoegd, om zelf lekkere waterijsjes te maken.
 


Liewood Poncho

De Liewood Roomie kinderponcho is een echte summer musthave. De soepele kinderponcho met capuchon is verkrijgbaar in verschillende tinten. De kleuren, strepen en franjes onderaan de Liewood poncho geven een heerlijk zomers gevoel. De poncho is lekker voor na het zwemmen, de capuchon bedekt natte haartjes, en hij valt soepel om het lijfje, waardoor kinderen ongestoord verder kunnen spelen. Nog een prettig detail is dat de kinderponcho snel droog is! De Liewood Roomie Poncho is er in diverse maten, voor kindjes van 1 tot en met 8 jaar!

 

Zelf IJsjes maken

Met de nieuwe Liewood ijsvormpjes maak je in een handomdraai lekkere ijsjes. Maak zelf een waterijsje met siroop, of een gezond fruit ijsje met het favoriete fruit van je kindje! Ideaal om altijd een ijsje in de vriezer te hebben, om samen van te smullen. Of misschien ken je het wel, de kinderen uit de buurt spelen lekker bij je in de tuin en ze lusten altijd wel een ijsje! Je kan ze blijven kopen, maar een lekker zelf gemaakt ijsje uitdelen is voor je kindje wel erg leuk! De ijsvormen van Liewood zijn gemaakt van flexibel siliconen, en hebben aan het uiteinde een dierenkopje. Met een dop sluit je het ijsje af zodat het niet gaat lekken in de vriezer.


 
Wat neem je mee voor een dagje strand?

Ga je lekker een dagje naar het strand met je kleintje? Dan zijn een aantal zaken handig om bij je te hebben. Denk bijvoorbeeld altijd aan een vers flesje water. In de Liewood drinkfles houd je het water tot 24 uur lekker koel, vanwege de thermische werking. De drinkfles is gemaakt van rvs, met als voordeel dat dit materiaal zeer hygiënisch is, en je dranken gekoeld of warm houdt voor langere tijd. 
Smeer iedereen voor vertrek in met een hoge factor zonnebrand, en herhaal dit gedurende dag vaak genoeg. Neem bijvoorbeeld ook een parasol mee, of een klein tentje waar je kindjes ook af en toe lekker in de schaduw kunnen zitten. Op het Liewood Mona strandlaken is het heerlijk vertoeven. Het kinderbadlaken droogt goed af, en is ook snel weer droog. Na het afdrogen trek je ze de Liewood poncho aan, en ze kunnen lekker spelen. Iets lekkers te eten neem je mee in de Liewood broodtrommel, afgesloten met een siliconen deksel, waardoor de lunch echt vers blijft! 
 
 

                                                     
 
    20-04-2021 12:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.