Luma babycare Niks fijner dan je baby zorgeloos verzorgen. Lekker keuvelen tijdens het badje, daarna afdrogen met zachte swaddle doeken en je kindje warm inpakken in een mooi badjasje. 

LUMA babyverzorgingsproducten

Wij doen dat het liefste met kwalitatief goede producten in mooie, eigentijdse design. Chique in haar eenvoud en kleurkeuze en daardoor passend bij elke babykamer. Want hé, het oog wilt ook wat! Wanneer je hiernaar op zoek bent, zit je goed bij LUMA babycare. Zo fijn dat we die nu ook kunnen aanbieden bij Dreumes enZo.

Zusje van Bébé-jou

LUMA babycare is eigenlijk het kleine zusje van het bekende merk bébé-jou. Bébé-jou staat al zeker 30 jaar voor ‘vertrouwd’. Sinds 2010 werd LUMA babyverzorging in het leven geroepen. In haar vormgeving, kleuren en prints, zie je naast vertrouwd juist ook design, eigentijds en eenvoud terug.

Veiligheid voorop!

Naast dat de producten van Luma gewoon heel mooi zijn, zijn ze ook nog eens veilig en gemaakt van de beste grondstoffen en materialen. Super fijn, want je wilt uiteraard alleen het beste voor jouw kindje! De gebruikte kunststoffen zijn recyclebaar en vrij van weekmakers. Alle textiel producten zijn voorzien van het Oeko-label. Wat dit betekent? Dit label zorgt ervoor dat het product gemaakt is van onschadelijke materialen voor de gezondheid van kinderen en volwassenen. Wel zo’n veilig idee!

Complete verzorgingssets

Wat ontzettend handig is van dit merk is dat zij komen met een compleet 8-delig verzorgingsset. Verkrijgbaar in gave kleuren donker grijs, misty mint en pretty pink. In deze set zitten maar liefst 8 producten die onmisbaar zijn voor de baby uitzet. Zo bevat het een babybadje, stevige badstandaard, badinzet, badslang, badthermometer, luieremmer met deksel, manicuresetje, kam en borsteltje. Alles mixt en match en staan eigentijds in iedere badkamer of babykamer. Leuk zijn de bijpassende billendoekjes boxen in dezelfde kleuren, ideaal! Ga voor een ‘fullhouse’ met heerlijke swaddle doeken, aankleedhoes, baby badjas en wiegdekens van LUMA. 

  Rianne     13-04-2017 15:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.