Pixi-boekjes; klein maar o zo fijn!

Bij Dreumes enZo verkopen we ook de Pixi-boekjes. Ken jij ze al? Want wat zijn ze leuk! Door hun handzame formaat (10cm x 10cm) zijn ze ideaal voor onderweg of als originele traktatie weg te geven. Of wat dacht je als originele vervanging van een ansichtkaart? 

Wat zijn Pixi-boekjes?

Pixi-boekjes zijn speciale prentenboeken. Ze bevatten een volwaardig verhaal én illustraties in kleur. Daarnaast zijn ze dus in een veel kleiner formaat dan andere (voorlees)boeken. Pixi’s verschijnen altijd in series en elke serie bestaat uit acht titels. Momenteel zijn er drie verschillende series:
- Klassiek
- Sprookje
- Pixi-pret

Voor alle Pixi-boekjes geldt:

– prijs: € 0,99
– formaat: 10 x 10 cm
– uitvoering: geniet omslag
– aantal pagina’s: 24

Wat maakt Pixi’s zo leuk?

Pixi boekjes zijn klein, maar ook hun prijs is klein! Voor nog geen euro heb je één van deze leuke boekjes in handen. Neem ze mee voor onderweg of op vakantie. Zo heb je altijd een leuk (voorlees)boekje bij de hand zonder dat je zeeën van ruimte kwijt bent of kilo's aan bagage. Er komen steeds weer nieuwe Pixi-boekjes bij. Begin dus maar vast met sparen! En het allerleukste? Ze roepen waarschijnlijk een gevoel van nostalgie bij je op!

Nostalgie?

Jazeker! Waarschijnlijk komen de Pixi boekjes je bekend voor. Dat kan goed, want ze waren tussen 1971 en 1996 ook in Nederland verkrijgbaar en toen ook al ontzettend populair! Wanneer je nu kijkt in de klassieke serie van Pixi-boekjes, zie je waarschijnlijk boekjes die je nog kent uit je eigen kindertijd. Hoe leuk is dat? Uiteraard zijn ze nu weer in een nieuw en ongekreukt jasje gestoken. Ken je bijvoorbeeld Kareltje Kater nog? 

  Rianne     25-04-2017 14:53     Reacties ( 4 )
Reacties (4)
 Emy Houben -  05-07-2020

Hallo, Mijn dochter wil over een paar maanden een sprookjesfeest en daarom ben ik voor de uitdeelcadeautjes op zoek naar de pixi sprookjesboekjes. Zij komt in een klas van 30 leerlingen. Heeft u nog 4 pakketten sprookjesboekjes? Alvast bedankt.

 Wieteke -  15-05-2020

Welke boekjes heeft u in het assortiment? Ik zoek: Weltrusten, goede nacht Het klokje rond Pixi wil de wijde wereld in(en eventueel andere) Sneeuwwitje en de zeven dwergen

 Dreumes enZo -  06-04-2020

Beste Marjanne, Bedankt voor je berichtje. Helaas hebben wij dit boekje niet in het assortiment. Fijne dag en succes met zoeken.

 Marjanne -  03-04-2020

Ben op zoek naar het pixyboekje getiteld: " de kat die een taart bakte " kan iemand mij daaraan helpen?