Foto

Verzenden en bezorgen

Ons streven is uw order voor 12.00 uur besteld, dezelfde werkdag te verzenden met Postnl. Echter voor enkele artikelen geldt een langere levertijd. Dit staat per artikel vermeld. Zo geldt er bijvoorbeeld een langere levertijd op de enkele handgemaakte lampen. Wij verzenden voornamelijk met Postnl.

Wil je voor de eerste keer bestellen, wellicht is het dan leuk om ook eens in ons gastenboek te lezen naar de ervaringen van anderen.
Ga hier naar ons gastenboek.

Verzendkosten Nederland
Voor uw pakket bestelling binnen Nederland tot € 75,- rekenen wij € 4.95 verzendkosten. Boven de € 75,- is het verzenden van uw bestelling gratis.
Let er wel op dat wanneer een bestelling na retourneren van één of meerdere producten op een totaal bestelbedrag van onder de €75,- komt, wij genoodzaakt zijn de eerdere verzendkosten alsnog in rekening te brengen. 
Voor brievenbuspost tot € 20,- rekenen wij € 2.95. Boven de € 20,- wordt uw brievenbus zending automatisch een pakket zending.

Verzendkosten België en Duitsland
Voor uw pakket bestelling naar België of Duitsland tot € 150,- rekenen wij € 7.95 verzendkosten. Boven de € 150,- is het verzenden van uw bestelling gratis.

WORLDWIDE SHIPPING
Yes, we ship worlwide. Please ask us for more information by email if your country is not listed below.
€ 14,95 United Kingdom

Overkomst duur Pakketten Nederland 
Wij verzenden over het algemeen met Postnl, zij geven een overkomst duur van 1-2 dagen. Dit is uiteraard een indicatie van Postnl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt tijdens het transport.
Over het algemeen wordt uw pakket 2 keer op het adres aangeboden, ook wordt er geprobeerd dit eventueel bij buren af te leveren. Mocht een pakket na 2 pogingen niet aangeboden kunnen worden gaat het naar het dichtsbijzijnde postkantoor. U kunt het dan daar ophalen.