Verzenden en bezorgen

Ons streven is uw order voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag te verzenden met Postnl. Echter voor enkele artikelen geldt een langere levertijd. Dit staat per artikel vermeld. Zo geldt er bijvoorbeeld een langere levertijd op enkele handgemaakte lampen. Wij verzenden voornamelijk met Postnl.

Mocht je in de buurt wonen of zijn, dan kan je de door jou bestelde producten ook gerust bij ons komen afhalen. In het bestelproces kan je dit aangeven. Deze optie scheelt je natuurlijk levertijd èn bezorgkosten. 

Wil je voor de eerste keer bestellen, wellicht is het dan leuk om ook eens in ons gastenboek te lezen naar de ervaringen van anderen.
Ga hier naar ons gastenboek.

Verzend-/handlingkosten Nederland
Voor je pakket bestelling binnen Nederland tot € 75,- rekenen wij € 3.95 verzend-/handlingkosten. Boven de € 75,- is het verzenden van je bestelling gratis.
Let er wel op dat wanneer een bestelling na retourneren van één of meerdere producten op een totaal bestelbedrag van onder de €75,- komt, wij genoodzaakt zijn de eerdere verzend-/handlingkosten alsnog in rekening te brengen. 
Voor brievenbuspost tot € 20,- rekenen wij € 3.95 verzend-/handlingkosten. Boven de € 20,- wordt je brievenbus zending automatisch een pakket zending.

Verzend-/handlingkosten België en Duitsland
Voor je pakket bestelling naar België of Duitsland tot € 150,- rekenen wij € 6.95 verzend-/handlingkosten. Boven de € 150,- is het verzenden van je bestelling gratis.

WORLDWIDE SHIPPING
Yes, we ship worlwide. Please ask us for more information by email if your country is not listed below.
€ 14,95 United Kingdom

Overkomst duur Pakketten Nederland 
Wij verzenden over het algemeen met Postnl, zij geven een overkomst duur van 1-2 dagen. Dit is uiteraard een indicatie van Postnl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt tijdens het transport.
Over het algemeen wordt je pakket 2 keer op het adres aangeboden, ook wordt er geprobeerd dit eventueel bij buren af te leveren. Mocht een pakket na 2 pogingen niet aangeboden kunnen worden gaat het naar het dichtsbijzijnde postkantoor. Je kunt het dan daar ophalen.