Foto
Dreumes enZo, onze Shop met unieke Babyspullen en hippe kinderkamer accessoires. Dreumes enZo Kids Home & Lifestyle.  

De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren.  Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden.  

Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby -en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enZo geboren…  

Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires. Wij zoeken zelf de juiste illustrator voor het tekenen van onze posters en bekijken het allermooiste speelgoed.  

 Wie zijn wij? Wij zijn gewoon, net als jij… Altijd op zoek;
......naar leuke kinder-spullen
......naar de uitbreiding van je baby uitzet
......naar een uniek stuk speelgoed voor jouw favoriete neefje of nichtje.
......naar de mooiste broodtrommel en rugzak voor de eerste schooldag  
......naar een uniek kraamcadeautje

Bij ons op de werkvloer…
Drinken we sloten koffie;
Wordt er veel gelachen;
Lopen er soms ook kindjes die een studiedag hebben;
Worden we heel vrolijk van nieuw mooi inpakpapier.   

Wij wensen je veel shop plezier…. En mocht je vragen hebben? Bel ons of stuur ons gerust een mailtje!

Dreumes enZo
Stuartweg 15a
4131NH Vianen 0347-769034
contact@dreumesenzo.nl

Inspirerende foto's
 
De meeste foto's en sfeer foto's die je bij ons op de website kunt vinden schieten we zelf. In onze fotostudio proberen we alle producten zo op de foto te zetten dat je van tevoren precies weet wat je koopt. Ook adviseren we op die manier welke combinaties je het beste kunt maken en welke kleuren bij elkaar passen. Wij inspireren je graag!