Foto

Dreumes enZo, onze Shop met unieke Babyspullen en hippe kinderkamer accessoires. Dreumes enZo Kids Home & Lifestyle.  

De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad, hongerig naar inspiratie en natuurlijk zwaar op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren.  Want het kamertje van ons kindje, moest net zoals die van jullie kindje bijzonder worden.  

Maar het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. en daarom Dreumes enZo…  

Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer en kinderkamer accessoires, zoeken de juiste illustrator voor het tekenen van onze posters. En bekijken het allermooiste speelgoed.  

 Wie zijn wij? Wij zijn gewoon, net als jij… op zoek. naar leuke kinder-spullen naar de uitbreiding van je baby uitzet naar een uniek stuk speelgoed voor jouw favoriete neefje of nichtje. Naar de mooiste broodtrommel en rugzak voor de eerste schooldag  
Bij ons op de werkvloer… Drinken we sloten koffie Wordt er veel gelachen Lopen er soms ook kindjes die een studiedag hebben Worden we heel vrolijk van nieuw mooi inpakpapier   

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Lees dan eens in ons gastenboek.

Wij wensen je veel shop plezier…. En mocht je vragen hebben? Bel ons of stuur een mailtje.
Dreumes enZo
Stuartweg 15d
4131NH Vianen 0347-769034
contact@dreumesenzo.nl

Foto


Alles voor de foto

De meeste foto's en sfeer foto's die je bij ons op de website kunt vinden schieten we zelf. En daarvoor hangen we wel eens over de grond.
Hier gaat onze nieuwe plafondlamp Wolk op de foto.


Foto

Studiedag kindjes op de set!

Tijdens het fotograferen van nieuwe collectie lopen er wel eens studie dag kindjes op de set rond. Deze keer ook nog zonder rok.... Deze was nodig voor de foto :-).

Hier fotograferen we de nieuwe collectie van Eina Design, de zwanen haak in goud. Samen met een paddenstoel lamp.


Foto

De beurs in Keulen

Op de beurs in Keulen vonden we bijvoorbeeld onze collectie prachtige plafondlampen. Daar schieten we dan gelijk een foto van natuurlijk! Inmiddels zijn we zover dat ze ook in de shop verkrijgbaar zijn. Je vind ze in de categorie plafondlamp kinderkamer.