Over ons

Foto
Welkom bij Dreumes enZo!
Dreumes enZo is de online webshop voor baby- en kinderkamer inrichting en accessoires. Daarnaast hebben we een breed aanbod van speelgoed en kleding en zul je bij ons dus altijd slagen voor een leuk cadeautje voor de kleinste onder ons.

Hoe is het begonnen?
Sinds 7 september ’21 hebben wij Dreumes enZo overgenomen. De vorige eigenaresse heeft dit bedrijf met passie opgericht en aan ons overgedragen. Vol enthousiasme en energie zetten wij deze lijn voort en zijn we elke dag bezig met het op de kaart zetten van Dreumes enZo. Met affiniteit voor baby- en kinderkamer inrichting zijn we steeds op zoek naar de leukste, mooiste en beste producten om ieder kamertje uniek te kunnen inrichten.  

Onze producten
Bij Dreumes enZo bieden we hoogstaande producten aan met een unieke uitstaling. We vinden het belangrijk om vooruitstrevend te zijn en zijn daarom steeds opzoek naar de mooiste producten en collecties. Je kunt bij ons terecht speelgoed, alles voor in de baby- en kinderkamerverzorgingsproducten, kleding en de mooiste cadeaus.

We blijven graag in contact
Persoonlijk klantcontact vinden wij erg belangrijk en daarom staan wij iedere werkdag van 09.00 – 17.00 uur voor je klaar. Bij vragen kun je ons altijd appen of een mail sturen. We helpen je graag!

Dreumes enZo
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo
contact@dreumesenzo.nlVolg ons
We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van de nieuwste producten en ontwikkelingen! Op onze sociale media kanalen delen we de leukste items, nieuwste trends en geven we een kijkje in onze dagelijkse bezigheden. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact met ons op!

Aanmelden