search
shopping_cart 0
menu Menu
shopping_cart Winkelwagen

Verzenden + Inpakken € 3,95

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Gratis verzenden vanaf €75,-

Gratis inpakservice.

filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Baby-Speelgoed

Baby speelgoed

Baby speelgoed heb je in vele vormen en maten. Goed baby speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Goed baby speelgoed prikkelt de zintuigen van je baby en ondersteunt de fysieke en mentale ontwikkeling. Denk daarbij aan badspeeltjes, bijtringen, knuffels, rammelaars en een allereerste puzzel. Zeker voor baby's moet het speelgoed veilig zijn en voldoen aan de juiste certificaten en veiligheidsinstructies. Daarnaast is het fijn wanneer het mooi is vormgegeven en niet misstaat als prachtige babykamer accessoire. Ook is het prettig als je het makkelijk en veilig mee kan nemen onderweg of naar een logeerpartijtje bij bijvoorbeeld opa en oma. Schaf niet al je babyspeelgoed zelf aan tijdens de zwangerschap. Baby speelgoed is namelijk ook uitermate geschikt om als kraamcadeau te vragen en te geven. 
Bezig met laden...
Info
Bestellen

LIEWOOD badspeeltje Vikky Cat Mustard (2 stuks)

Bad speeltjes Liewood kat en konijn, 100% natuurlijk rubber

21,95

Info
Bestellen

LIEWOOD badspeeltje Vikky creme de la creme (2 stuks)

Bad speeltjes Liewood kat en konijn, 100% natuurlijk rubber

21,95

Info
Bestellen

Fabelab Soft Blocks Stapeltoren

Fabelab zachte stapelblokken met gezichtjes

34,95

Info
Bestellen

DJECO Duwfiguur Lola Schildpad

Djeco Speelgoed Duwfiguurtje schildpad

17,95

Info
Bestellen

DJECO Speelbal Forest

Djeco forest opblaasbal 2jr +

7,95

Info
Bestellen

DJECO Speelbal

Djeco Speelgoed bal 2jr.+

7,95

Info
Bestellen

Konges Sløjd Baby Tandenborstel Bijtring Beer

Bijtspeeltje tandenborstel beer van 100% natuurlijk rubber

17,95

Info
Bestellen

Konges Sløjd Knuffelpopje Miffi Doll Nature

Fluweelzachte knuffel pop Miffi roze

19,95

Info
Bestellen

Konges Sløjd Knuffelpopje Miffi Doll Jade

Fluweelzachte knuffel pop Miffi jade

19,95

Info
Bestellen

Konges Sløjd Knuffelpopje Miffi Doll Grijs

Fluweelzachte knuffel pop Miffi grijs

19,95

  1  2   

Speelgoed voor je baby

Voor een echte pasgeborene is speelgoed nog niet zo heel erg interesant. Het babyspeelgoed dat je dan in huis hebt zal vooral dienst doen als babykamer accesoire en nog niet echt gebruikt worden door je baby. Wanneer een baby geboren wordt, is de hele wereld nog één grote waas. Langzamerhand gaat het kleuren en details onderscheiden. Een mooie mobile boven de box of bedje zal je baby als snel kunnen waarderen en ook de klanken van een muziekmobile geven snel rust en een vertrouwd gevoel. Pas met een maand of 3 à 4 gaat je baby voorwerpen en speeltjes herkennen. De zintuigen ontwikkelen zich in een rap tempo. Je baby gaat objecten volgen, geluiden echt herkennen zelfs naar dingen grijpen. Overlaad je kindje niet direct met heel veel speelgoed. Hierdoor kan hij makkelijk overprikkelt raken en kan je een slaapritme verstoren. Kies maximaal 4 speeltjes en wissel deze af. 
Stimuleer de verschillende zintuigen met afwisselend speelgoed. Stoffen, lappen en knuffels stimuleren het voelen. Speelkleden en activity centers de beweging. Muziekdoosjes, muziekmobiles en ander babyspeelgoed met geluid dragen bij aan een goede ontwikkeling van het gehoor. Samen boekjes lezen en een mobile stimuleren het kijken en goede en veilige bijt -en badspeeltjes de ontwikkeling van de mond.