shopping_cart 0
menu Menu
shopping_cart Winkelwagen

Gratis Cadeau Verpakking? Laat het ons weten

Voor 13:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Gratis Feestelijke Cadeau Verpakking

Verzendkosten €4,95 Gratis vanaf €60,-

filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Toon resultaten
Konges-Slojd
Konges Slojd hydrofiel of trein, de adembenemende collectie van Konges Slojd valt op tussen alle kinder lifestyle merken. Eenvoud, Scandinavisch, Stijlvol en kwaliteit bewust. Dat is waar Konges Slojd voor staat. En dat alles voor de belangrijkste personen binnen ons gezin. Onze kinderen!


Konges Slojd wordt met liefde geproduceerd in fabrieken met goede arbeidsomstandigheden, zij zijn dagelijks in contact met hun leveranciers. Alle katoenen Konges Slojd hydrofiel en bijvoorbeeld de kleding en dekens of hemeltjes zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen. De designers bij Konges Slojd besteden de grootste aandacht aan ieder detail en zo ontvang jij uiteindelijk nostalgie en eenvoud in perfectie. Smaakvolle kinderartikelen voor in jouw interieur.

Konges Slojd Trein  

Wij werden als eerste verliefd op de verjaardagstrein van Konges Slojd. Schitterende stenen treinen gemaakt om voor die echte speciale dagen op tafel te zetten. Er is een Konges Slojd trein Ballerina, zij loopt rond met paddenstoelen, eenhoorns en pauwen. Een prachtige tafereeltje, de Konges Slojd trein kun je versieren met kaarsjes en cijfers om de bereikte leeftijd aan te geven. Naast de Ballerina trein is er ook een strong man en circus trein.

Konges Slojd Hemel

De bedhemeltjes van Konges Slojd deden bij ons een dikke vette wauw ontluiken. Naast dat ze prachtig van kleur zijn, zijn ze ook nog eens tot in de perfectie afgewerkt met gouden details. Een Konges Slojd hemel heeft poeder achtige tassels in de opening hangen, welke verwerkt zijn met gouddraad. Een stukje van de hemel in de kamer van jouw kleintje. Voel jij de magie al?

Konges Slojd Deken

De Konges Slojd dekens zijn een lust voor het oog, prachtige nostalgische kleuren in prachtig gebreide patronen. Uiteraard zijn ook deze gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen, wel zo fijn om te weten indien je hier je baby inwikkelt. De Konges Slojd deken gebruik je perfect in het wiegje of in de wandelwagen. Maar ook als omslagdoek zijn ze heerlijk en natuurlijk prachtig om naar te kijken.

Konges Slojd loopt zijn tijd vooruit op het gebied van design, de lemon en kers zijn op het moment heel kenmerkend binnen de collectie. Je vind ze terug op het kinderservies, hydrofiele luiers, maar ook als kapstok haakje.


Dreumesenzo.nl maakt gebruik van cookies om jou als bezoeker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen we jouw beleving bij Dreumes enZo zo aangenaam mogelijk maken.