search
shopping_cart 0
menu Menu
shopping_cart Winkelwagen

Verzenden + Inpakken € 3,95

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Gratis verzenden vanaf €75,-

Gratis inpakservice.

filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Hydrofiele luiers - swaddle doeken

Hydrofiele Luiers en Hydrofiele Doeken zijn onmisbaar in iedere babykamer. Je droogt er je kindje mee af na het badje. En het is heerlijk zacht op het babyhuidje. De uitzetlijst die je ontvangt van de kraamzorg adviseert 10 of 12 hydrofiele luiers te hebben. Hydrofiele doeken heb je in verschillende maten. Grote hydrofiele luiers hebben een afmeting van 115x115 en zijn handig groot te gebruiken voor meerdere doeleinden. Je kunt er je baby mee inbakeren, maar ook handig om over de wagen te leggen tegen het zonnetje of het licht tijdens een slaapje in de kinderwagen.
Bezig met laden...
Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Leaves blue

Hydrofiele doek blauw

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Leaves rose

Hydrofiele doek roze

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Navy

Hydrofiele doek navy blue

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Light sand

Hydrofiele doek Zandkleur 70 x 70 cm

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Dandelion Rose

Hydrofiele doek Roze Dandelion 70 x 70 cm

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Dandelion Natural

Hydrofiele doek Creme Dandelion

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Creme White

Hydrofiele doek creme wit

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Baby Blue

Hydrofiele doek lichtblauw

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel Swaddle Blossom Pink

Hydrofiele multidoek roze 120 x 120 cm

20,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Blossom Pink

Hydrofiele doek roze

5,95

Info
Bestellen

Cam cam Copenhagen hydrofiel doek Bordeaux

Hydrofiele doek bordeaux

5,95

30%
Info
Bestellen

Little Dutch Swaddle doek Peach Leaves

Little Dutch Peach Leaves 120x120 cm

21,95

15,37

Info
Bestellen

Jollein Hydrofiele multidoeken Safari Forest Grijs

Hydrofiele doeken Jollein 115x115cm

18,95

Info
Bestellen

Jollein Hydrofiele multidoeken Safari Forest Geel

Hydrofiele doeken Jollein 115x115cm

18,95

Info
Bestellen

Jollein Hydrofiele multidoeken Safari Forest Green

Multidoeken Jollein 115x115cm

18,95

Info
Bestellen

LIEWOOD Hydrofiele doek Hannah Rabbit Blue wave

Hyrofiele doeken konijn, set van 2 in donkerblauw

15,95

  1  2   

Hydrofiele doeken

Waar heb je hydrofiele luiers voor nodig?
Voor de meeste zwangere vrouwen een totaal overbodige vraag, echter zijn er ook een heleboel die totaal niet weten waar je hydrofiele luiers voor moet gebruiken. Indien je een kersverse zwangere bent en je niet veel kleine kindjes of moeders in je omgeving hebt is het helemaal niet zo gek dat je niet weet waar je hydrofiele luiers voor moet gebruiken. Hydrofiel luiers Je bent zwanger en hebt je keurig netjes aangemeld bij de kraamzorg, van hen krijg je de baby uitzetlijst. Natuurlijk begin je direct met het bekijken en het is handig om langzaam aan steeds wat spulletjes in huis te halen. Maar daar staan ze op de hydrofiele luiers. Menig vrouw denkt, waar moet ik daar nu mee? Ik ga hier toch gewoon pampers voor gebruiken? Maar nee, hydrofiele luiers gebruik je voor allerlei dingen. Zo zijn ze reuze handig tijdens het voeden, je gebruikt ze om je kindje mee af te schermen, maar ook als spuugdoekje. Ook is het normaal om het wiegje of ledikantje van je kindje op te maken met een hydrofiele luier, je legt de hydrofiele luier dan gevouwen in een driehoek op het hoofdeinde. Deze vervang je iedere dag. Zo ben je er zeker van dat je baby iedere dag op een hygiënische ondergrond ligt, zonder dat je steeds het hele wiegje of ledikantje hoeft te verschonen. Verder gebruik je ze ook als handdoek, de doeken zijn heerlijk zacht zodra ze de eerste keer gewassen zijn, perfect voor het tere huidje van je baby. Bovendien nemen ze veel vocht op. Het allerhandigst van hydrofiele luiers is, dat ze weinig ruimte in beslag nemen en met wassen zijn ze zo weer droog. Ze kunnen vaak wel tegen een stootje, de meeste hydrofiele doeken kun je wassen tot 90 graden. Zo weet je zeker dat ze altijd weer schoon te krijgen zijn.
Hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs. Vaak zijn ze feilloos afgestemd op bijvoorbeeld het bedtextiel van een bepaald merk of serie. Het staat ook erg leuk wanneer ze goed passen bij de rest van de Babykamer of Babykamer accessoires

Inbakerdoek voor het Inbakeren Baby.

Wat is inbakeren eigenlijk? Met Inbakeren bedoelen we eigenlijk het in doeken verpakken van een baby. Rond de Schoudertjes van de baby is het strak en bij de beentjes zijn de doeken los gewikkeld. Zo word een baby niet afgeleid door z’n armpjes of beentjes die willekeurig aan het bewegen zijn en valt het makkelijker in slaap. Slaapt je baby onrustig en wil jij je kindje ook gaan inbakeren. Met Inbakeren bereik je rust, je leert het huilen van slaap en huilen van honger van elkaar te onderscheiden. En je laat je kindje rustig wennen aan de grote wereld. Laat je goed informeren over inbakeren, het is belangrijk je kindje veilig te laten slapen. Inbakeren kan hier een onderdeel van zijn. Inbakeren staat niet voor goed of fout. Het is een keuze die je zelf maakt en die bij je moet passen. Bij dreumes enZo verkopen we de zogenaamde inbakerdoek van Jollein. Deze grote hydrofiele luier kun je gebruiken bij het inbakeren. Gebruik altijd 2 inbakerdoeken voor het inbakeren van je kindje. Wij hebben ze voor Jongens en voor Meisjes.Voor meer informatie over Inbakeren verwijzen wij je graag naar Inbakeren.nl. De inbaker traditie werd in Nederland toegepast tot ongeveer het einde van de 18e eeuw. Vroeger waren er vroedvrouwen en Bakers. De vroegere bakers kun je nu vergelijken met de kraamverzorgende. Meer over inbakeren kun je lezen op de website inbakeren.nl.