Gratis feestelijk ingepakt Smaakvolle en duurzame items voor jouw mini Klantbeoordeling 9.2/10

Verzendinformatie

Wanneer je jouw pakket binnen Nederland wilt verzenden, kost dat € 4,95. Boven de €75 is het gratis.
Mocht je naar België willen verzenden, zijn de kosten €6,95. Boven de €150 is het gratis.

Ja hoor, dat kan zeker! Aan het einde van je bestelproces kan je deze optie aangeven. We zien je graag verschijnen!

Je bestelling afhalen kan op het volgende adres:

Dreumes enZo
Schuilenburglaan 5a
7604 BJ Almelo

Natuurlijk kan dat, geen enkel probleem! Wanneer je je adresgegevens ingevuld hebt kun je bij afleveropties kiezen voor een afhaalpunt bij jou in de buurt. 
 

Ja dat kan. Tijdens het bestelproces moet je bij je adres ook het land aangeven. Mocht het gewenste land niet voorkomen in de lijst met opties, neem dan even contact met ons op. We zullen je bestelling dan handmatig verwerken.

Bestellingen worden op maandag, dinsdag en donderdag verstuurd. Binnen Nederland verzenden wij met PostNL. Zij geven een overeenkomst duur van 1-2 dagen. Dit is uiteraard een indicatie van PostNL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt tijdens het transport.
Over het algemeen wordt je pakket 2 keer op het adres aangeboden. Ook wordt er geprobeerd dit eventueel bij de buren af te leveren. Mocht een pakket na 2 pogingen niet aangeboden kunnen worden, dan gaat het naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je kan het dan daar ophalen.

Bel ons gerust even en dan kijken we wat er mis is gegaan.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je zending. Bij ons kan je de producten dan ook probleemloos retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Stuur het onbeschadigde product in de originele verpakking terug. Heb je de verpakking niet meer, zorg dan dat de bestelling goed is verpakt. Volg voor het retour zenden de uitleg op de retourneren pagina op de website. Wij bieden geen omruilservice.
Mocht je een product beschadigd ontvangen hebben, neem dan eerst contact met ons op, alvorens het te retourneren.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.