Bij Dreumes enZo kan je jouw zending probleemloos retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Houdt daarbij wel rekening dat dit binnen 14 dagen na de aanlevering dient te gebeuren. Wij bieden geen (om)ruilservice.

In de verzend email die je van ons ontvangen hebt (onderwerp: Wij zijn onderweg naar jou!) vind je een link naar een retour etiket. Het retour etiket print je direct online. Voor het retourneren brengen wij € 3,95 als bijdrage in de verzend-/handlingkosten en administratie in rekening. Dit betaal je rechtstreeks via Ideal tijdens het printen van het retouretiket. Indien je een retour etiket van ons krijgt doorgemaild, bijvoorbeeld omdat je de verzend email niet meer had, dan worden de retourkosten verrekend met het aan jou terug te betalen bedrag.

Mocht je een product terug willen sturen, omdat je deze beschadigd hebt ontvangen, neem dan éérst contact met ons op, voordat je het terugstuurt

Wij rekenen geen verzend-/handlingkosten boven de €60,-. Mocht het nou zo zijn dat het totaalbedrag van jouw bestelling na retourneren van één of meerdere producten onder de €60,- uitkomt, zullen wij de eerder gemaakte verzend-/handlingkosten alsnog berekenen. 

Wil je iets vanuit buiten Nederland naar ons retour zenden? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Let op! Wij betalen geen door jou betaalde kosten aan de PostNL balie. Ook vergoeden wij geen verzend-/handlingkosten die je maakt met een andere vervoerder dan PostNL.

Retourzendingen dienen altijd via onze eigen PostNL labels retour te komen. Stuur het artikel wat je niet bevalt, voorzien van de originele gesloten verpakking en goed verpakt naar ons retour. 

Retourzendingen dienen in originele verpakking, zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij ons aan te komen / beschadigd aangekomen zendingen kunnen wij helaas niet crediteren. 
VERMELD ALTIJD JE ORDERNUMMER IN DE RETOURZENDING.

Voor overige informatie verwijzen wij je graag naar onze voorwaarden.

VUL ALTIJD EERST ONDERSTAAND FORMULIER IN. 
Breng daarna jouw pakketje voorzien van ons retour postlabel naar de PostNL balie. Zodra je retourzending bij ons binnenkomt, wordt hij binnen 14 dagen verwerkt.