Babykamer

Terwijl je nog heerlijk rondloopt met je bolle buik is er niets leukers dan shoppen voor de babykamer, leuk in een babywinkel, maar ook fijn gemakkelijk online. Het uitzoeken van mooie kleuren en heel veel rondneuzen voor het opdoen van babykamer ideeën. Zoeken naar babykamer inspiratie en tips voor de styling. Maar ook vast beginnen met het aanschaffen van praktische babyspullen zoals hydrofiele luiers en aankleedkussenhoezen.


Bij Dreumes enZo hebben we handig aparte pagina’s waarin alle babyspullen verzameld zijn. Heel fijn alle babykamer accessoires bijelkaar, leuk gemixt verschillende babykamer thema’s doorelkaar. Maar kijk ook zeker even rond bij alle inspiratie kamertjes. Zo zijn er tips en ideeën voor bambi babykamers of een babykamer in grijs, een sterren babykamer of fijn in lief roze voor meisjes. Ook leuk is onze uitgebreide collectie met babykamer lampen en babykamer muurstickers. Al met al, ben je bezig met het inrichten van de babykamer? Snuffel eens lekker rond op onze site, laat je inspireren en wil je iets vragen? Of heb je advies nodig? Stuur ons een mailtje en we helpen je op weg naar jouw droom babykamer.

Babykamer Ideeën.

 Ben je zwanger? Verwacht je een kindje? Gefeliciteerd, de tijd is nu gekomen om de mooiste en meest originele babykamer in te gaan richten voor de kleine prins of prinses die onderweg is. Een babykamer inrichten is bijzonder, het kleine mensje wat hier gaat wonen ken je immers nog niet. Toch hou je er al heel veel van en wil je het meest speciale & gezelligste babykamertje maken wat er is. Nu zijn er op internet heel veel ideeën te vinden voor het inrichten van de babykamer. Kijk ook eens bij ons in de categorie inspiratie babykamer. Ook verzamelen wij op pinterest de leukste ideeën voor het maken van een babykamer. Ook voor een klein budget kun je veel kanten op. Met mooie kleuren verf en een ladekast via marktplaats. Maak je al snel een hele leuke commode.
Jongens Babykamer
In de babykamer voor je jongens kun je kiezen voor stoere jongens kleuren met stoere jongenskamer accessoires. Maar zodra je jongetje nog klein is kies je beter voor wat zachtere tinten. Een originele kleurencombinatie is zacht legergroen gecombineerd met oud blauw tot turquoise achtige tinten. Leuk te combineren met diverse kleuren vloeren. Je kunt kiezen voor een witte laminaatvloer of liever een oude houten vloer in steigerhout bruin. Voor de muren in de jongens babykamer kies je wit of een afgeleide van wit richting groen. Ook is het leuk om behang te kiezen waarop wittige houten planken zijn afgebeeld. Combineer dit dan op 1 muur in de babykamer met op de andere muren een combinatie van muurverf. Voor de meubels en jongenskamer accessoires gebruik je de donkerdere tinten. Het zachte legergroen is ideaal voor de commode en het bedje. Combineer ook leuk met zilveren babykamer accessoires en blauw textiel. Kijk eens verder op de website voor meer babykamer jongen inspiratie.