Mies & Co 

Het nieuwste label op het gebied van Baby Lifestyle is Mies & Co. Het merk is ontstaan uit een droom om stoere en zachte, maar met name ook stijlvolle producten voor de allerkleinsten te maken. En dan producten die naadloos aansluiten bij de stijl van mama. 
Met de producten van Mies & Co maak je het prille leventje van jouw kindje nog fijner, veiliger en vertrouwder. Daarnaast staan ze werkelijk prachtig in de Babykamer
De collectie van Mies & Co bestaat uit producten voor onderweg en voor het slapen. Je kunt hierbij denken aan lakentjes, dekentjes, knuffels en speendoekjes. 
Alle producten van Mies & Co zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. 
Bezig met laden...

Baby lifestyle Mies & Co

Het ontstaan van het merk Mies & Co is een bijzondere. De oprichter van dit merk, Ester kreeg samen met haar man een dochtertje dat direct opgenomen moest worden op de intensive care. Gedurende de vele uren die Ester doorbracht in het ziekenhuis, bedacht en droomde zij over mooie dingen. Dit gevoel, deze stijl en die producten vormen nu de basis van de collectie van Mies & Co. Inmiddels gaat het goed met haar dochtertje en is ook de droom van Mies & Co een succesverhaal. 
Mies & Co selecteert heel bewust de partijen waar zij mee samenwerkt en laat haar producten produceren in Europa. Zo verkoopt Mies & Co alleen maar producten die met liefde zijn gemaakt en dat zie je terug in de prachtige collectie!