Slaapzakken

Babyslaapzakken zijn erg populair. Dat is ook niet zo gek, want ze zijn niet alleen veilig, maar bij ons ook nog eens verkrijgbaar in super leuke en hippe designs en kleuren!
Een babyslaapzak is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Met lange mouwen of met korte mouwen, gewatteerd of juist lekker dun voor de zomer. Kies er eentje die past bij het seizoen, de lengte van je kindje en bij jouw smaak. 


Veilig en hip

Een babyslaapzak heeft als grote voordeel dat je kindje niet onder de dekentjes kan, waardoor de kans op adembelemmering en warmtestuwing (en dus ook de kans op wiegendood) wordt beperkt. 
Daarnaast kan jouw baby met een slaapzak aan zich moeilijker loswoelen, uit bed klimmen of omdraaien.  Bij ons zijn alle slaapzakken van hoogwaardige kwaliteit. Onze Jollein zomerslaapzakken bijvoorbeeld zijn gemaakt van een heerlijk zachte en dunne jersy stof.  De slaapzak is voorzien van een beschermend halslipje om irritatie aan de huid te voorkomen. Naast veilig zijn de slaapzakken verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en designs, want ook het oog wil wat natuurlijk!