Cam Cam Copenhagen

In 2012 is Cam Cam Copenhagen opgericht door de Deense architect Sara Giese Camre. Geïnspireerd door de Japanse patronen, Scandinavische eenvoud en Franse Romantiek. maakt zij haar ontwerpen.  Haar doel is om hiermee een harmonieuze en rustige omgeving voor kinderen en baby's te creëren. Kenmerkend voor Cam Cam Copenhagen zijn de prachtige, tijdloze prints en haar hoge kwaliteit. Bij Cam Cam Copenhagen vindt je dan ook de meest prachtige Babykamer of Kinderkamer accessoires. Fantastisch om te kopen, maar ook geweldig om te krijgen als (kraam)cadeau. 

 

Bezig met laden...

Deens merk Cam Cam Copenhagen

Bij het productieproces van Cam Cam Copenhagen, hebben ze heel veel aandacht voor het milieu. De producten worden geproduceerd in GOTS-gecertificeerde fabrieken en hierdoor hebben alle producten een GOTS-certificering. Een GOTS-certificering ziet toe op de maatschappelijke correctheid en veiligheid in het gehele productieproces. Dit betekent dat het bedrijf goede arbeidsomstandigheden heeft en haar werknemers goede lonen betaald. Daarnaast moet er geproduceerd worden met veilige (biologische) materialen.  Alle producten van Cam Cam worden gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast worden zij alleen gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Hierdoor zijn alle producten van Cam Cam Copenhagen vrij van gifstoffen en zijn 100% eco-vriendelijk.

Cam Cam Copenhagen bij Dreumes enZo

Wij konden niet wachten om dit prachtige merk toe te voegen aan onze collectie. Alle producten stralen een vorm van rust, luxe en zuiverheid uit. Laat je meeslepen in de prachtige kleuren en mooie ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het luchtballon muziekdoosje? Wanneer je aan de houten ring trekt klinken de zachten klanken van "Summertime" van George Gershwin. Een prachtige eyecather voor de babykamer. Zo ook de sierlijke Pauw. Een oogverblindende, tijdloze muziekmobile met sierlijk borduurwerk. Helemaal met de hand gemaakt en wanneer je aan de houten ring trekt, hoor je de zachte klanken van 'Lullaby.